„12”-es szám sok emberben, akik valamiféle érdeklődést mutatnak a láthatatlan világ felé, misztikus képzetekkel társul…

Angyali szám.

Nézzük meg, hogy mit mond a numerológia és ezzel összefüggésben a Tarot erről a számról, erről a dátumról.

2022. 12. hó 12-t numerológiai módszerrel felbontva és összeadva 12-t kapunk

/2+0+2+2+1+2+1+2=12/

12… Az univerzum  száma, mely felbontható a tér – fent, lent, bent, kint – és idő – múlt, jelen, jövő – vagyis a 4X3 szorzatára.

Az egyes, a maszkulin erő, az akarat, a teremtő energiák meglétét jelentik, optimális esetben azt az egót, mely szükséges ahhoz, hogy bármit elindítsunk.

A kettes a feminin rezgés, mely a befogadó, törődő, intuitív tulajdonságokat jelenti a kétségekkel együtt. Hiszen a kettes a polaritás száma, mely ebben a tér és idő dimenzióban jelen van. Sötétség-fény, férfi-nő… Pólus, ellenpólus. Ebben kell megtalálni az egyensúlyt a bölcsesség segítségével.

12-A Nap és a Hold, a férfi és női oldal, hiszen mindkettő jelen van mindenkiben.

Ha ez az egyensúly felborul, és nem megfelelően bánunk a bennünk lévő erővel, akkor egy függő helyzet alakul ki, mely sokáig nem tartható. Erről szól a Tarot 12-es lapja, az Akasztott ember.

Ha a Tarot képeit az emberi lélekfejlődés állomásainak tekintjük, akkor az Akasztott ember egy olyan stáció, mely beavatáson mindenkinek át kell esni ahhoz, hogy egy magasabb szintre tudjon fejlődni.

A lap üzenete egy olyan lecke, mely nélkül senki nem léphet tovább. Amikor meg kell tapasztalni, hogy a rosszat jóra változtatjuk, és ezért képesek vagyunk áldozatot hozni.

Hozz áldozatot, hogy ne válj áldozattá!

A következő pár nap, különös tekintettel december 12-e egy olyan energiamintázatot biztosít, amikor támogatott, hogy csináljunk egy leltárt. Vagyis nézzük meg, hogy vannak-e olyan dolgok az életünkben, a mindennapjainkban, amelyek ezt a függő helyzetet fenntartják, az értékvesztést, az áldozatiságot, vagy azt a képet, hogy mártírnak kell lenni.

Vizsgáljuk meg, hogy miért vagyunk ebben az állapotban, milyen megfeleléseknek akarunk eleget tenni, miért mentünk bele ebbe a helyzetbe.

Vagy nem is vagyunk áldozatok, de egy torz énkép miatt annak gondoljuk magunkat? A végeredmény ugyanaz…

Az Akasztott ember egyértelműen megadja a választ, forduljunk 180°-ot, váltsunk nézőpontot.

Ha van ilyen rész az életünkben, akkor az azt jelenti, hogy ki kell emelkednünk az ösztönös önzésből és egy magasabb cél érdekében meghozni az áldozatot.

Ha a 12-t megfordítjuk 21 lesz, mely a Világ lapja, amikor learathatjuk a befektetett munkánk gyümölcsét.

Ha az 1+ 2-t numerológiában tovább bontjuk, akkor 3-t kapunk, a harmónia számát, melyhez a Császárnő képe tartozik a siker, a bőség üzenetével.

Vagyis fordulj 180°-ot, képes legyél feláldozni dolgokat, melyek valójában már nem is szolgálnak, legfeljebb önszabotáló helyzetben tartanak.

Erről szól ez az időszak, de leginkább december 12-e.

Egy lehetőség a régi minták megváltoztatására, egy boldogabb jövő alapjainak megteremtésére.